Contoura

Cryolipolyse GRONINGEN

Vetcellen verwijderen d.m.v. Cryolipolyse Cryolipolyse, hét alternatief voor liposuctie. Onderhuids vet ijskoud verdwenen in slechts 4 behandelingen Onze behandeling is wetenschappelijk onderbouwd

Onze Cryolipolyse behandeling werkt op basis van gecontroleerde koeling en elektroforese. Dit maakt het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. De vetcellen worden stuk gemaakt waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Op deze manier reken je definitief af met deze probleemzones.

Cryolipolyse behandeling is mogelijk op de volgende zones;
Voordelen van onze cryo behandeling met de CoolipoTwin

De cryo behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor diegene met overgewicht of diegene met alleen een probleemzone. Salonhouders die de opleiding met de CoolipoTwin succesvol hebben afgerond ontvangen het certificaat erkend Cryo specialist.

Contoura beschikt over het certificaat erkend Cryo specialist.

Cryolipolyse benen Contoura
Cryo vet bevriezen Contoura
Cryolipolyse Coolipo twin Contoura
De cryo behandeling met de CoolipoTwin
Keurmerk cryospecialist

We beginnen de behandeling met het aftekenen van de probleemzone en brengen dan speciale cryo-gel aan. Daarna worden 4 cryo pads op de afgetekende zone geplaatst en starten wij het programma van onderkoelen en elektrostimulatie. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig waarna vet in de behandelde zone definitief verwijderd is. De behandelingen vinden plaats met een tussenpoos van 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

De cryo behandeling werkt op basis van elektroforese en gecontroleerde koeling (+/- 3 graden). Elektroforese zorgt ervoor dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt. Door de gecontroleerde koeling kristalliseren vetcellen en vallen deze uit elkaar in fragmenten. Het is een geleidelijke proces waarbij de fragmenten op een natuurlijke wijze beetje bij beetje door de witte bloedlichaampjes worden opgeruimd. Dit gebeurt binnen 15 tot 30 dagen na de behandeling en het vet is dan voorgoed uit het lichaam verdwenen. Ongeveer 60 tot 90 dagen na de laatste behandeling is het volledige resultaat zichtbaar.

De CoolipoTwin apparatuur beschikt over de CE Medische Klasse II markering.