Contoura

  1. Home
  2. >
  3. Bodywrapping & Compressietherapie

Bodywrapping & Compressietherapie

Hoe werkt het

Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulitis en vochtophoping.

Je neemt, met je bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. 

De behandeling is in kuurvorm. 1 kuur bestaat uit 8 behandelingen bodywraps in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulitis en/of de dikte van de vetlaag.

Bodywraps Toepassing
Voordelen
Bodywrap & Compressietherapie 2 Arosha afvalln met Contoura Nijmegen & Contoura Groningen
Bodywrap Compressietherapie Contoura omvangsvermindering
2 Compressietherapie & Bodywraps: Lymfedrainage bij Contoura Nijmegen en Contoura Groningen
Compressietherapie:

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophoping, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.