Contoura

Slimming arrangement heropeningsactie

Contoura Nijmegen

Gun uzelf een mooi figuur en een goed gewicht!

Verlangt u naar een lijf dat goed gevormd en lekker soepel is? Wilt u ook met een goed gevoel in de spiegel kijken en een lichaam zien waar uw trots op bent? Wat kilo’s lichter, meer zelfvertrouwen en een energieke uitstraling?
Voor heel veel vrouwen is dat een hele opgave. Iedere vrouw verdient het om te stralen. En Me-time is zo belangrijk, daarvoor hebben wij alles in huis.
Contoura geeft u een steuntje in de rug. Wij brengen lijn in uw lijf en in uw leven. Zodat uw huid straalt, uw lijf voelt weer soepel en uw kleding zit weer lekker. Wij geloven niet in (crash) diëten, poeders, pillen, Shakes of maaltijdvervangers etc. U ontvangt een persoonlijk voedingsplan, waarbij u lekker en voldoende mag eten. En dat in combinatie met huidverbetering in de ozoncabine en begeleiding bij gerichte oefeningen in de warmtecabine zorgt voor een blijvend resultaat. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen.
Het succes is blijvend. Daarnaast bieden wij ook hooggekwalificeerde methoden om doelgericht en op een natuurlijke manier effectief uw figuur te verbeteren. Denk aan: Cryolipolyse (Vetbevriezing), Bodywrapping in combinatie met Compressietherapie of AVI-SLIM, lekker liggen, ontspannen en calorieën verbranden.

Bij Contoura nijmegn staat Az Groen met haar team voor u klaar!

Neem gerust een kijkje verder op onze website voor meer informatie.

U kunt via link hieronder uw gegevens invullen en uw vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hieronder uw gegevens invullen en uw vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.