Contoura

Cryolipolyse NIJMEGEN

Nieuwste techniek op het gebied van CRYO-behandelingen

 

Met de CRYO4 is het mogelijk om tot vier zones in 1 behandeling te ondergaan. Er is namelijk beschikking over twee grote pads (XL) twee kleine pads (S). De behandeltijd is 30 minuten. Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig.

 

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Deze cryo-behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen.

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

 

Hoe werkt het?
De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 30 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een gelpad. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Deze vloeistof wordt door een ingenieus systeem afgekoeld, gemonitord en gecontroleerd.

Behandeltijd en resultaat
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO4 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.

Cryolipolyse behandeling is mogelijk op de volgende zones;
Voordelen van onze cryo behandeling met de CRYO4
CRYO4 Cryolipolyse
De cryo behandeling met de CoolipoTwin
Keurmerk cryospecialist

Voor vragen over behandelingen met de CRYO4 kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Wij zijn erkend cryospecialist.