Contoura

  1. Home
  2. >
  3. EMS Nijmegen

Nieuw bij Contoura Nijmegen:

EMS Bodysculpting met EMS Reshape Pro

Alle voordelen op een rij

  • Spieropbouw en vetafbraak in 1 behandeling!
  • 20.000 tot 45.000 spiercontracties per behandeling
  • 5 krachtige pads (5×7 tesla)
  • Behandeltijd van slechts 30 minuten
  • Geen nat plakkerig pak en je hoeft ook niks te doen anders dan lekker liggen. Beantwoord je mail, kijk je favorite sport of serie terwijl je spieren opbouwt en vet verbrandt. 

Het krachtigste EMS-apparaat!

Is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen om zo de gewenste bodycontouren te krijgen? In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 45000 squats of sit-ups, zonder spierpijn? Jazeker is dit mogelijk met de EMS Reshape Pro, een ware innovatie. De EMS Reshape Pro is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. De EMS Reshape Pro vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Het zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die men niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer men er strakker uit wil zien, gaat het niet alleen om vet verminderen maar ook om spiermassa te vergroten: ons lichaam bestaat niet voor niet voor 30-40% uit spierweefsel. Redenen voor het belang van een grotere spiermassa bij afvellem: Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape Pro!

5 pads (5×7 tesla!)

De EMS Reshape Pro beschikt over 5 pads:, 2 vlakke pads (voor billen of buik), 2 holle pads (voor armen en benen) en 1 pelvic-pad.

Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 25 minuten. 2 x per week.

Incontinentie?

DE PELVIC-PAD BIEDT DE OPLOSSING
Verlies je urine bij inspanning of door sterke aandrang? Ben je net bevallen?

In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren.

Voor de behandeling van incontinentie maken wij gebruik van de pelvic-pad.

spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon de kleding kan aanhouden! 

Het scala aan oefeningen die nodig zijn om deze gebieden met succes te behandelen, vergen veel tijd en dan nog haal je niet het niveau dat je zou halen met de pelvic-pad. En het resultaat: een significante verbetering na 6 tot 10 behandelingen in wel 3 tot 5 weken.