Contoura

  1. Home
  2. >
  3. Slimming arrangement
  4. >
  5. Slimming arrangement

Slimming arrangement

Het Slimming arrangement bestaat uit:


Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking in onze praktijk.

Er is dan ruim tijd voor het bespreken van uw wensen, een figuuranalyse en informatie over onze aanpak. Deze kennismaking is kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens een figuuranalyse wordt uw omvangsmaten op 13 plaatsen gemeten en u wordt gewogen. Aan de hand van deze resultaten, uw wensen, leeftijd, gezondheid, lichaamsbouw en conditie, wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. We zijn immers allemaal verschillend. Uw persoonlijke programma wordt opgesteld en u ziet hoeveel kilo en hoeveel centimeters u kunt afslanken. U weet dan ook direct de tijdsduur die u nodig hebt om de resultaten te behalen.

Het resultaat (al binnen een maand voelt u zich beter!)

Vrouw handdoek puur zen Contoura Nijmegen Groningen
Als u beslist om te starten dan komt u twee keer per week langs voor een sessie van ongeveer één uur.
De weegschaal en een onderzoek van de Universiteit van Wageningen bewijzen: het succes is blijvend. We trainen samen. Onze praktijk in een sfeervol pand biedt u een rustige en discrete omgeving. Wij werken op afspraak om geheel tot uw beschikking te kunnen staan.
 
LET OP:
Contoura is een van de twee afslankinstituten in de Benelux die exact werken volgens de meest succesvolle methode die uit de test van het onderzoek aan de universiteit van Wageningen is gekomen. (Het onderzoek van de universiteit van Wageningen werd verricht tussen Sonja Bakker, Ladyline & bezoek aan een diëtist).
Uit de test is gebleken dat onze methode het beste werkt. Combinatie van ozontherapie & bewegingstherapie in de warmtecabine en voedingsadviezen gebaseerd op energiemeting en rustmetabolismemeting werkt gegarandeerd.

 

Helaas maken veel  andere afslankinstituten misbruik maken van dit onderzoek in hun uitingen. Dit is niet correct. Zij gebruiken namelijk niet de rustmetabolismemeting omdat ze simpelweg niet beschikken over het meetapparaat waar het onderzoek op gebaseerd is. 

Lees  Samenvatting onderzoek

Voor meer info over energiemeting bij Contoura:  klik hier