Contoura

  1. Home
  2. >
  3. AVI-SLIM

AVI-SLIM

Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten met de AVI-SLIM infraroodtherapie

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van infrarood helende warmte rondom u, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal kunt verbruiken. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van  infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie. Deze therapie maakt het mogelijk om o.a.:

in de AVI-SLIM zijn de lange golf infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en zonder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van een 40 minuten als een 1,5-2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning. 

De binnenwanden van de AVI-SLIM zijn gevuld met 599 toermalijn- en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoek* heeft nl. aangetoond dat toermalijn de bloedcirculatie stimuleert, de stress vermindert, de mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Het lichaam verbruikt calorieën en het metabolisme wordt gestimuleerd. Sommige aandoeningen kunnen zelfs verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling. (*Bronvermelding: Niwa Institute for Immunology, Japan, Int. J. Biometeorol 1993).

Gewoon effectief ontspannen en nieuwe energie opdoen? Extra calorieën verbruiken buiten het sporten? Het lichaam helpen ontgiften?

Complete kuur:
 
AVI-SLIM kuur bestaande uit 8 behandelingen van 25 minuten: €199,-  
AVI-SLIM kuur bestaande uit 24 behandelingen van 25 minuten: €597,-
 
AVI-SLIM kuur bestaande uit 8 behandelingen van 40 minuten: €349,- i.p.v. €389,-
AVI-SLIM kuur bestaande uit 24 behandelingen van 40 minuten: €899,- i.p.v. €1167,-
Contoura infrarood AVI-SLIM
Avi-slim tunnel Contoura Nijmegen Groningen
Contoura AVI-SLIM Nijmegen Groningen