Contoura

 1. Home
 2. >
 3. Cryolipolyse

Cryolipolyse

Nieuwste techniek op het gebied van Cryolipolyse behandelingen.

Introductieactie:

Proefbehandeling met 1 XL pad CRYO4 nu voor €69,- (maximaal 1 proefbehandeling per persoon)

 

Wij zijn erkend Cryospecialist.

Cryolipolyse is vetverwijdering door middel van koeling.

Voordelen:

 • Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
 • Zeer groot behandeloppervlak (in 1 behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen)
 • 4 zones mogelijk in slechts 1 behandeling
 • Veilig en effectief zonder pijn (geen electroforese meer nodig)
 • Slechts 30 minuten per behandeling
 • Kortere behandeltijd en voordeliger
 • Coronaproof
 • Rustig en discrete omgeving
 • Géén inkijk

Ontdek het zelf met de tijdelijke introductie aanbieding!

Nieuwste techniek op het gebied van CRYO-behandelingen

 

Met de CRYO4 is het mogelijk om tot vier zones in 1 behandeling te ondergaan. Er is namelijk beschikking over twee grote pads (XL) twee kleine pads (S). De behandeltijd is 30 minuten. Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig. Wilt u snel en voorgoed uw figuur corrigeren door middel van cryolipolyse? Of heeft u last van overtollige onderhuidse vet dat met sporten niet af gaat? Dan is CRYO4 De beste behandeling voor u.

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Deze cryo-behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. Op een natuurlijke wijze.

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 3 weken tot 5 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

Wij werken alleen op afspraak om geheel tot uw beschikking te kunnen staan. Onze praktijk in een sfeervol pand biedt u een rustige en discrete omgeving.

Hoe werkt het?

De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 30 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een gelpad. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Deze vloeistof wordt door een ingenieus systeem afgekoeld, gemonitord en gecontroleerd. Het resultaat al binnen paar weken zichtbaar. Het uiteindelijke reslutaat ziet u paar weken na uw laatste behandeling.

Behandeltijd en resultaat
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO4 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.

Welke zones kunnen behandeld worden? In een behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen! Het is mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen in een behandeling aan te pakken.

Indien je kiest voor 1 zone (1x XL pad) kun je het volgende behandelen:
Buik, maag (en evt. flanken*) of
Billen (en evt. heupen*) of
Voor- of achterkant benen of KuitenBinnenkant bovenbenen
Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang.

Indien je kiest voor 2 zones (2x XL pad) dan is een combinatie van de bovenstaande zones mogelijk.

Is deze behandeling hetzelfde als bevriezen van de vetcellen?

Nee, de CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling is pijnloos. Natuurlijk voelt het wel koud aan waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen als een klein schaafwondje.  Na de behandeling is de huid verdoofd en voel je er niks meer van.

Is de behandeling veilig?

Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze CRYO4-apparatuur is namelijk medisch gecertificeerd. Nieuwste techniek op het gebied van Cryolipolyse. Zonder zuignappen of elektroforese.

Zijn er ook contra-indicaties?

Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

Complete kuur:
Proefbehandeling met 1 XL pad €69,- (Maximaal 1 behandeling per persoon)
Proefbehandeling met 2 XL pad €99,- (Maximaal 1 behandeling per persoon)
 
Kuur 3 behandelingen 1 XL pad of 2 S pads €299,- (i.p.v. €417,-)
Kuur 3 behandelingen 2 XL pads of 1 XL pad & 2 S pads €399,- (i.p.v. €567,-)
 
Losse behandeling met 1 L pad of 2 S pads €139,-
Losse behandeling met 2 XL pad of 1 XL pad & 2 S pads €189,-
Cryolipolyse behandeling is mogelijk op de volgende zones;
Voordelen van onze cryo behandeling met de CRYO4
CRYO4 Cryolipolyse
Voorheen werkten wij met de CoolipoTwin
Keurmerk cryospecialist

Voor vragen over behandelingen met de CRYO4 kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Wij zijn erkend Cryospecialist.