Contoura

Anne…. “Ik ben oprecht heel blij dat ik het mijzelf gegundd heb”

Anne•••• had afgelopen vrijdag haar laatste behandeling bij Contoura. Zij is na 48 behandelingen Slimming-arrangement 13 kilo afgevallen en 114 cm kwijtgeraakt.

Armen -10 cm, Borstwijdte -11 cm, Maag -10cm, Taille -13cm, Buik -19cm, Heup -12cm, Dijen -17cm, Knieën -12cm, Kuiten -10cm

Anne••••
“ Mijn ervaringen met Contoura

Ik heb de investering van tijd, energie en ook financieel meer dan de moeite waard gevonden!
Het was een bewuste keuze om dit programma te gaan doen en ik ben oprecht heel blij dat ik het mijzelf gegund heb.
Zelfstandig afvallen, terwijl ik veel kennis van voeding heb en toch zeker ook doorzettingsvermogen, lukte mij niet. Met het programma en de werkwijze van Contoura lukte het me wel en bovendien kostte het helemaal niet zoveel moeite.
Ik heb enorm veel gehad aan de voedingsadviezen, de structuur van de eetmomenten en de positieve ondersteunende woorden gedurende het proces. Vooral in het begin, toen ik nog twijfels had over bepaalde opdrachten rondom het eten. Mijn onzekerheden werden elke keer weer geduldig aangehoord en de reactie was er altijd een van respect en gericht op het geven van informatie. Het lukte me om door te zetten en Contoura echt een kans te geven.
Het opwarmen in het ‘ei’, de ozoncabine was een welkom moment van rust in de week en het sporten in de cabine is me goed bevallen. Het is een ‘zachte’ manier van stevig bewegen waardoor het niet extreem belastend is voor rug of knieën.
De 2 weegmomenten in de week hielpen om zicht te houden op het proces. Ook als het een paar onsjes tegenviel was daar van de Contoura-dames een fijne bemoedigende reactie. Het maakt echt uit dat zij vertrouwen in mij hadden.
Kortom, ik ben enorm blij met mijn behaalde resultaat. Ik voel me fitter en bovendien staat mijn kleding mij veel beter. Ik heb het gevoel dat dit voor mij een ommekeer betekent die ik zelfstandig kan voortzetten. Ik heb voldoende houvast gekregen gedurende de 7 maanden dat ik begeleid ben.

Ik dank de coaches van Contoura dan ook heel hartelijk!!

Ik zie jullie graag nog een keer in januari voor een na-meting

Lieve groet,
Anne•••• “