Contoura

Contoura vrouw

Gezond afvallen? In 2020 gaat het je wél lukken.

Afslanktrends en afslankgoeroes komen en gaan. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is maar 1 ding wat je graag wilt en dat zijn de overtollige kilo’s kwijtraken en het liefst in het voorjaar al een mooi resultaat bereiken.

Bij Contoura begeleiden we u naar een gezond gewicht. Wij maken een persoonlijk figuurplan die bestaat uit een gezond advies zodat u op een gezonde manier afvalt, een beweegplan van 2 x per week trainen in de warmtecabine en een huidbehandeling. De huidbehandeling is een ozontherapie die tevens de cellulites verminderd en de huid strakker maakt. Het advies is gebaseerd op de schijf van vijf. Een voeding wat u eigen maakt en kan blijven volgen voor een blijvend resultaat.

Uw behandelplan wordt digitaal gemonitord en u krijgt elke maand een mooi grafiek en overzicht van uw behaalde reultaten.

2020 wordt voor u een jaar met mooie resultaten doordat u met ons de uitdaging aangaat. Het is dé samenwerking, u wilt een mooi resultaat en wij een tevreden klant! Graag gaan we met u in gesprek, u kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende adviesgesprek.