Contoura

Stoptober met hulp van Contoura. Stop met roken, start met Contoura en ontvan het boek Nederland stopt! Met roken

Stoppen met roken doe je samen met Contoura

De campagnes rond Stoptober zijn al gestart.

Je bent van plan om mee te doen met Stoptober en te stoppen met roken maar je maakt je zorgen om je gewicht. Dat is niet nodig!

Wij helpen je graag om op gewicht te blijven.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Start nu in september om alvast een paar kilo’s kwijt te raken voordat je met Stoptober begint.

Boek nu een advieskuur Slimming arrangement met 20% korting en ontvang het boek “Nederland stopt! Met roken” t.w.v. €20,50 cadeau.

Iedereen kan stoppen met roken! In dit boek leggen de longartsen Pauline Dekker & Wanda de Kanter uit hoe. Maak op de juiste manier een stappen plan.

Wat kan Contoura voor je betekenen:

Je stofwisseling en spijsvertering raken namelijk in de war door het stoppen met roken. Contoura helpt jou om een gezond gewicht te behouden terwijl je stopt met roken.

Hoe?

Je komt 2 x per week naar Contoura en geniet van momenten van ontspanning in de ozoncabine. Je doet lichaamsoefeningen onder begeleiding in de warmtecabine en je krijgt voedingsadvies.

Ozontherapie in combinatie met bewegingstherapie zorgen ervoor dat je stofwisseling en spijsvertering beter gaat werken. Je doorbloeding verbetert en je voelt je fitter. Je krijgt een mooie glanzende huid.

Stoppen met roken en tegelijkertijd je conditie verbeteren: Sporten onder begeleiding in de warmtecabine zorgt ervoor dat je voldoende extra lichaamsbeweging krijgt en zo werk je aan je conditie en aan je figuur.

Stoppen met roken! Wat doe je met je voeding? Wij meten jouw energiemeting door je rustmetabolisme te meten. Jouw metabolisme verandert namelijk als je stopt met roken. Wij meten nauwkeurig wat het nu is en ook wat je activiteit is. Naar aanleiding daarvan krijg je een heel gezond voedingsadvies. Wij adviseren geen (crash) diëten!

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Neem gerust een kijkje op onze website en zie meer uitleg per onderdeel.