Contoura

Stoptober met hulp van Contoura. Stop met roken, start met Contoura en ontvan het boek Nederland stopt! Met roken

Stoppen met roken doe je samen met Contoura

Wil je graag meedoen met STOPTOBER?
Maar ben je bang dat je in gewicht gaat aankomen?
Dat is niet nodig, wij helpen je graag om op gewicht te blijven.
Stop met roken en start met Contoura,

Boek nu een advieskuur Slimming arrangement en ontvang het boek “Nederland stopt! Met roken” t.w.v. € 20,50 cadeau.

Iedereen kan stoppen met roken! In dit boek leggen de longartsen Pauline Dekker & Wanda de Kanter uit hoe. Maak op de juiste manier een stappen plan.

Wat kan Contoura voor je betekenen:

Je stofwisseling en spijsvertering raken namelijk in de war door het stoppen met roken. Contoura helpt jou om een gezond gewicht te behouden terwijl je stopt met roken.

Hoe?

Je komt 2 x per week naar Contoura en geniet van momenten van ontspanning in de ozoncabine. Je doet lichaamsoefeningen onder begeleiding in de warmtecabine en je krijgt voedingsadvies.

Ozontherapie in combinatie met bewegingstherapie zorgen ervoor dat je stofwisseling en spijsvertering beter gaat werken. Je doorbloeding verbetert en je voelt je fitter. Je krijgt een mooie glanzende huid.

Stoppen met roken en tegelijkertijd je conditie verbeteren: Bewegen onder begeleiding in de warmtecabine zorgt ervoor dat je voldoende extra lichaamsbeweging krijgt en zo werk je aan je conditie en aan je figuur.

Wat doe je met je voeding? Wij meten jouw energie door middel van een ademanalyse test (rustmetabolisme meting) in combinatie met een activiteitenmeting . Jouw metabolisme verandert namelijk als je stopt met roken. Wij meten nauwkeurig wat het nu is en ook wat je activiteit is. Naar aanleiding daarvan krijg je een heel gezond voedingsadvies. Wij adviseren geen (crash) diëten!

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. En neem gerust een kijkje op onze website en zie meer uitleg per onderdeel.