Contoura

Succesverhaal Bruist Nijmegen & Groningen Els afvallen

Succesverhaal van Els over Contoura

Els is 17 kilo afgevallen en 144 cm kwijtgeraakt. Armen: -16 cm Borstomvang: -13 cm Maag: -18 cm Taille: -15 cm Buik: -25 cm Heupen: -13 cm Dijen: -19 cm Knieën: -16 cm Kuiten: -9 cm

Els: “Ik mis nu zelfs het sporten bij Contoura…”

Ik heb een drukke baan. Ik maak lange dagen. Mijn werkdag eindigde vaak languit op de bank, tv kijkend. En met een kopje thee met iets lekkers erbij. Sporten is niet mijn grootste hobby. Er is geen sport waar ik heel enthousiast van word. Het bleef bij zo nu en dan op zondagmorgen op de crosstrainer een half uurtje bewegen, een stukje fietsen of een wandeling in het bos. En ja, het gevolg daarvan werd toch wel zichtbaar. Mijn kledingmaat werd groter, ik was moe en kwam nergens meer aan toe.

Zo af en toe viel mijn oog op een advertentie van Contoura. Ik kwam er niet toe om er echt iets mee te gaan doen. Tot ik een advertentie zag over Cryolipolyse, op een plezierige manier vet bevriezen. Dat leek me wel wat! Ik heb een afspraak met Az gemaakt. Ze ontving me in haar studio met een kopje thee. Het is een mooie ruimte die er professioneel maar ook gezellig uitziet. In mijn gesprek met Az werd al snel duidelijk dat alleen vet bevriezen niet voldoende is. En natuurlijk wist ik dat zelf ook wel!
Na een aantal metingen werd er een plan gemaakt, met daarin streefdoelen. Mooi dat daarbij rekening wordt gehouden met je postuur en wat daarbij hoort aan gewicht. Ik vind het erg fijn dat het niet over een dieet gaat maar over bewust omgaan met eten. Ik mag zelfs meer eten dan ik deed! Het programma is goed te doen. Heerlijk 2 keer per week 20 minuten in de ozoncabine. Dat helpt heel erg om even tot jezelf te komen. En daarna 20 minuten sporten in de warmtecabine. Dat zijn heel gerichte oefeningen die jouw programma ondersteunen. De begeleidsters helpen je om de oefeningen goed te doen. En iedere 4 weken veranderen de oefeningen waardoor het leuk blijft om ze te blijven doen. De begeleiding is top. Ze moedigen aan, geven complimentjes, zijn streng als het moet, kortom precies wat nodig is. Er is altijd tijd voor een praatje als je daar behoefte aan hebt. Thee, water en fruit staat altijd klaar.
Al heel snel zag ik resultaat: mijn gewicht nam af en ik voelde me fitter en energieker. De Cryolipolyse behandeling ondersteunt het nog extra. En hoe leuk is het als je complimentjes krijgt!
Ondertussen zit ik zelfs iets onder mijn streefgewicht. Door een ongelukje kan ik nu even niet sporten bij Contoura en ik mis het ontzettend! Wie had dat gedacht?!

Wil jij ook snel resultaat zien en je streefgewicht bereiken net als Els? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto: de verBeelding bv Haar: Bon Ton kappers Make-up: Martine Hulscher Skincare Kleding: Seasons damesmode