Contoura

Succesverhaal afvallen Stefanie Contoura Nijmegen & Groningen Bruist

Succesverhaal van Stefanie

Stefanie: “Die kilo’s komen er niet meer aan!”


Stefanie is 31 kg afgevallen en 205 cm kwijtgeraakt

Armen: -17 cm Borstomvang: -22 cm Maag: -19 cmTaille: -22 cmBuik: -27 cmHeupen: -23 cm Dijen: -41 cmKnieën: -21 cm Kuiten: -13 cm
Ik ben altijd al iets te zwaar geweest, maar toen ik op mezelf ging wonen en tegelijkertijd minder ging bewegen ben ik erg veel aangekomen. Heel lang vond ik dat ik dit zelf had veroorzaakt en het dus ook zelfstandig weer moest oplossen. Dit lukte helemaal niet en zorgde alleen maar voor frustraties. Op een bepaald moment ging de knop om en dacht ik: ‘Je verdient het om dit voor eens en altijd goed aan te pakken en hulp in te schakelen!’ Toen heb ik via de website contact gezocht met Az en werd binnen de kortste keren gebeld om een intake te plannen.Voordat ik bij Contoura begon, sloeg ik vaak mijn ontbijt over en lunchte weinig, wat resulteerde in’s avonds te veel eten. Bij Contoura moest juist meer gaan eten in plaats van minder, regelmatig verdeeld over de dag. Wat ik zo fijn vond is dat ik geen voedingsgroepen hoefde weg te laten of mezelf hoefde uit te hongeren, gewoon normaal en gezond eten.Ook af en toe een keer iets ongezonds kan best, maar zorg dan dat het ook echt lekker is en dat je er van geniet. En dat je je vervolgens weer aan je voedingsschema houdt natuurlijk. Doordat je iedere keer bij Contoura op de weegschaal gaat en regelmatig je voedingsdagboek met je wordt doorgenomen, werkt het als een stok achter de deur om je er goed aan te houden en het niet te laten verslonzen als het een keer tegenzit. En de bemoedigende woorden en complimentenvan het team zijn ook motiverend!Naast voeding is beweging natuurlijk ook belangrijk.Ik had eigenlijk een hekel aan sporten, vooral omdat ik het idee had dat ik er niet goed in was. Door de persoonlijke begeleiding op maat is hier verandering in gekomen. Het team is niet te beroerd om je een oefening wel tien keer voor te doen als dat nodig is, of hem aan te passen als hij niet lukt. Ik vond het heel motiverend om te merken dat de oefeningen op den duur steeds makkelijker gaan en ik heb daardoor echt plezier in sporten gekregen.Ik ben met Contoura meer dan 30 kg afgevallen, die er wat mij betreft nooit meer aankomen. Daar ben ik heel blij mee!
Wil jij ook snel resultaat zien en je streefgewicht bereiken net als Stefanie?Neem dan vrijblijvend contact met ons op.www.contoura.nl
Foto: de verBeelding BVHaar: Bon Ton KappersKleding: Seasons damesmode NijmegenMake-up: Martine Hulscher Skincare

Bijlagen


(319 KB)