Contoura

Contoura Nijmegen & Groningen Aida Bruist afvallen

Succesverhaal van Aida over Contoura

 

Aida: “Het was schrikken, ruim een jaar geleden, toen ik op de weegschaal bijna 80 kilo zag”.
“Met mijn lengte van 1.62m en mijn bouw is dat wel heel zwaar. Sporten en met name hardlopen vind ik erg leuk om samen met mijn partner te doen. Maar om dat te kunnen blijven doen moest er minimaal 20 kilo af.”

Aida is 22 kilo afgevallen en 130 cm kwijtgeraakt:
• Armen -12 cm
• Borstomvang -16 cm

• Maag -13 cm

• Taille -13 cm
• Buik -26 cm
• Heupen -18 cm
• Dijen -20 cm
• Knieën -16 cm
• Kuiten -9 cm

“In mijn vakantie lukte het weleens om af te vallen omdat we altijd gaan wandelen, fietsen, hardlopen of zwemmen. Maar helaas raakte ik toen weinig kwijt en ook de weken daarna bleef het gewicht hetzelfde. Ondanks dat ik iedere dag een activiteit deed. Dit kon zo niet langer doorgaan.
In overleg met mijn partner besloot ik hulp te zoeken en zo kwam ik in contact met Az Groen van Contoura. Ik had de volgende dag al een afspraak voor een intake. En meteen werden mijn gewicht en maten al opgenomen en ik kon snel beginnen. Doordat ik direct op 6 eetmomenten per dag werd gezet had ik al meteen veel minder last van ‘snoepbuien’.
Het bijhouden van wat ik at, controleerde Az streng. Na de energiemeting mocht ik zelfs nog meer eten daar was ik erg blij mee. Eten is namelijk een hele grote hobby van mij.

Ik ga 2 keer per week met plezier naar Contoura. Na 20 minuten ozon-therapie doe ik oefeningen in de warmtecabine. Het team van Contoura let er goed op, dat ik de oefeningen juist uitvoer.

Het team is erg betrokken bij je. Elke 4 weken is er een meting. Op basis daarvan worden de oefeningen aangepast. Het gebied rond mijn maag en buik bleef achter ten opzichte van de rest van mijn lichaam, daarom adviseerde Az mij om ook Cryolipolyse behandeling erbij te nemen. Tijdens de Cryo behandeling krijg je koelpads op je lichaam om je vet verder weg te krijgen. Dat heeft goed geholpen. De ruimtes die gebruikt worden zijn schoon. naturel van kleur en het straalt rust uit.
Mijn streefgewicht van 59 kilo, heb ik al bereikt. Daar ben ik super blij mee.”

Wil jij ook afvallen in 2019 en je streefgewicht bereiken net als Aida? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.